Un pic de istorie

Povestea BORDEAUX

Povestea BORDEAUX începe în urmă cu peste 8 ani, de la o idee de proiect, și o continuă asumare a riscului de a face ceva mereu nou. Deși cineva ar putea spune că excelența culinară izvorăște din longevitatea expertizei, nu tot asa e la Bordeaux unde excelenta culinara nu are limite când pasiunea unei tinere antreprenoare a întâlnit mult suflet în bucate de la un bucătar șef de nestăvilit în a oferi mai mult decât un răsfăț culinar, în fiecare zi. De aceea, azi, la restaurant Bordeaux, echipa e dedicată continuu în a răsturna orice prejudecată despre arta culinară specifică unui restaurant cu meniu a la carte' asigurând o îmbinare armonioasă a gătitului clasic cu un plating modern, fără rabat de la frumos și ingrediente naturale sau așa cum îi place bucătarului nostru șef să spună: "punem mult suflet și pasiune în bucate la Bordeaux"...


Aplică pentru franciză

Chef

BOGDAN IVANOV – executive Chef

Descoperă produsele BORDEAUX


Aplică pentru franciză

Optim Mediu Maxi
Suprafața locației 200-250 mp 250-400 mp > 400 mp
Buget investiție > 180.000 euro > 210.000 euro > 230.000 euro
Taxa intrare rețea franciză 10.000 euro 10.000 euro 10.000 euro
Marketing/lună 1.500 euro 1.500 euro 1.500 euro
Royalty % vânzări 3,5% 3,5% 3,5%
Nr. total persoane 20 persoane 30 persoane 40 persoane

Ia legătura cu noi!

Pentru a aplica în legătură cu franciza completează formularul!

Mai ai şi alţi parteneri? *  

Ați gustat produsele BORDEAUX? *   

Sunt de acord *   

* Prin completarea acestui formular sunt de acord cu Politica de utilizare și prelucrare a datelor cu caracter personal.